Acties

Gratis Fiat Pro Pas bij uw APK

Heeft u alleen een APK nodig? Laat uw APK uitvoeren bij Schouten Camper Service, en u ontvangt een gratis Fiat Pro Pas. Met deze Pro Pas krijgt u hulp bij pech onderweg in heel Europa. Meer informatie over de Fiat Pro Pas vind u hier.

* U betaalt alleen de afmeldkosten. De APK-keuring is niet gratis als er alleen een oliewissel gedaan moet worden. U betaalt dan € 79,50 incl. BTW voor de APK-keuring, inclusief een jaar hulp bij pech onderweg met de Pro Pas.

 

Gratis APK en Fiat Pro Pas bij onderhoudsbeurt

Is uw camper naast de APK ook aan onderhoud toe? Dan is dit een goede actie voor u! Laat uw onderhoudsbeurt uitvoeren bij Schouten Camper Service, en uw APK-keuring is gratis* en krijgt u de Fiat Pro Pas er eveneens gratis bij. 

*U betaalt alleen de afmeldkosten. De APK-keuring is niet gratis als er alleen een oliewissel gedaan moet worden. U betaalt dan € 79,50 voor de APK-keuring, inclusief een jaar hulp bij pech onderweg.

 

Gratis “uit de stalling”-check

De "kom uit de stalling”-check is een controle bestaande uit 14 punten waaronder o.a. visuele controle van de gas installatie, motorolieniveau en vloeistoffen. Wij bieden de service gratis aan in combinatie met een APK of onderhoudsbeurt. 

 

10% korting NKC leden

Bent u lid van NKC? Dan ontvangt u 10% korting op arbeidsuren van bijkomende werkzaamheden en reparaties. Deze actie geldt niet op vaste prijzen zoals aangegeven in de prijslijst. U krijgt deze korting op vertoon van uw lidmaatschapspas. Nog geen lid van NKC? U kunt zich hier aanmelden.

 

Afspraak maken?

 

Direct online een afspraak maken

 

Liefde voor acties voor uw geliefde camper