Acties

Gratis organizer bij onderhoud aan uw camper

Breng uw camper bij ons langs voor een APK en/of onderhoudsbeurt, en zorg dat uw camper weer in topconditie is! Wij lopen gratis uw camper na met de “kom uit de stalling”-check, tijdens deze check controleren wij voor u o.a. de gasinstallatie, het motorolieniveau en de vloeistoffen van uw camper. Daarnaast ontvangt u gratis een handige organizer voor in uw camper!

Deze opvouwbare organizer voor in de camper is voorzien van twee compartimenten met bodemplaten en een mesh zijvak in elk compartiment, enorm handig om bijvoorbeeld uw boeken en tijdschriften in te bewaren. Gebruikt u de organizer niet? Dan kunt u hem opvouwen en is hij slechts 32 x 26 x 5 cm groot. Uitgevouwen beschikt u over een opbergruimte van 32 x 26 x 50 cm.

 

10% korting NKC leden

Bent u lid van NKC? Dan ontvangt u 10% korting op uren. U krijgt deze korting op vertoon van uw lidmaatschapspas. Nog geen lid van NKC? U kunt zich hier aanmelden.

 

Gratis Fiat Pro Pas bij uw APK

Laat uw APK uitvoeren bij Schouten Camper Service, en u ontvangt een gratis Fiat Pro Pas. Met deze Pro Pas krijgt u hulp bij pech onderweg in heel Europa. Meer informatie over de Fiat Pro Pas vind u hier.

Is uw camper ook aan onderhoud toe? Dan is de APK-keuring zelfs gratis* en krijgt u de Fiat Pro Pas er eveneens gratis bij. APK + HULP BIJ PECH ONDERWEG

* U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten. De APK-keuring is niet gratis als er alleen een oliewissel gedaan moet worden. U betaalt dan € 64,50 voor de APK-keuring, inclusief een jaar hulp bij pech onderweg.

 

Gratis “uit de stalling”-check

De "kom uit de stalling”-check is een controle bestaande uit 14 punten waaronder o.a. visuele controle van de gas installatie, motorolieniveau en vloeistoffen. Wij bieden de service gratis aan in combinatie met een APK of onderhoudsbeurt. Al constateren wij bij de controle zaken die gerepareerd moeten worden, dan ontvangt u 5% korting op deze reparaties.

 

Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Laat uw onderhoudsbeurt uitvoeren bij Schouten Camper Service, en uw APK-keuring is gratis* en krijgt u de Fiat Pro Pas er eveneens gratis bij. APK + HULP BIJ PECH ONDERWEG

*U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten. De APK-keuring is niet gratis als er alleen een oliewissel gedaan moet worden. U betaalt dan € 64,50 voor de APK-keuring, inclusief een jaar hulp bij pech onderweg.

 

Afspraak maken?

 

Direct online een afspraak maken

 

Liefde voor acties voor uw geliefde camper