Over Ons

De Schouten Camper Service


De Schouten Camper Service is onderdeel van IVECO Schouten. IVECO Schouten is officieel sales- en after-salesdealer van de merken Fiat Professional en IVECO. Met 11 locaties in Alblasserdam, Almkerk, Amsterdam, Doetinchem, Etten-Leur, Nijmegen, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en Veghel is er altijd een Schouten Camper Service-locatie bij u in de buurt. Elk van deze vestigingen is officieel IVECO (service-)dealer. In Almkerk, Etten-Leur, Nijmegen en Utrecht zijn wij ook officieel Fiat servicepunt.

Schouten Camper Service biedt onderhoud en reparatie aan alle merken en modellen campers. Ongeacht het bouwjaar of het type camperopbouw. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door enkel geschoolde en gekwalificeerde technisch specialisten. Onze werkplaatsen zijn ruim opgezet waardoor er voor elk model en type camper voldoende ruimte is. We beschikken op elke locatie over het juiste materiaal en gereedschap om de onder- en bovenbouw van uw camper van het juiste onderhoud te voorzien. 

 

Wat betekenen wij voor u:

  • 11 locaties voor onderhoud/reparatie aan elk merk en type camper
  • Op alle 11 locaties conform garantievoorwaarden aan uw IVECO camper
  • Op 4 locaties conform garantievoorwaarden aan uw aan uw Fiat camper
  • Ruim opgezette werkplaatsen: Ruimte voor elk model en type camper
  • U ontvangt altijd vooraf een reparatieadvies met prijsopgave
  • ISO 9001 gecertificeerd: Kwaliteit in service
  • Enkel geschoolde en gekwalificeerde technisch specialisten werkt aan uw kampeerauto

Schouten Camper Service werkt op verschillende fronten samen met een aantal partners. Voorbeelden hiervan zijn de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en Camper- en Caravanstalling Stichtse Vecht. Een overzicht van de partners van Schouten Camper Service vindt u hier.

Neem contact op met Schouten Camper Service

 

Lees meer over Schouten Camper Service voor Fiat en IVECO Campers