Partners

Schouten Camper Service werkt samen met verschillende partners in de Nederlandse Camperwereld.

De leden van een aantal van onze partners ontvangen ledenkorting bij Schouten Camperservice. U leest het hieronder!

 

Nederlandse Kampeerauto Club (NKC)

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) is met ruim 33.000 leden de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expertplatform voor alle camperbezitters in Nederland en Europa. Naast het behartigen van de belangen van camperaars biedt het NKC een gevarieerd reisaanbod, verzekeringen, een juridische helpdesk en brengt het negen maal per jaar een magazine uit.

Schouten Camper Service biedt de leden van de NKC 10% korting op arbeid! Geef aan dat u NKC-lid bent bij het maken van een afspraak.

Meer informatie over de Nederlandse Kampeerauto Club vindt u op www.nkc.nl.

 

Camper- & Caravanstalling Stichtse Vecht

Camper- & Caravanstalling Stichtse Vecht is een overdekte stalling voor uw caravan of camper. Alle voertuigen worden in een overdekte en goed geventileerde ruimte geplaatst. De stalling is afgesloten en bewaakt.

Camper- & Caravanstalling Stichtse Vecht vindt u in Maarssen, langs de Ring Utrecht-Noord N230. 

Door de samenwerking tussen Stichtse Vecht en Schouten Camper Service kunnen wij zorgdragen voor het kosteloos ophalen en brengen van uw camper wanneer wij deze voorzien van onderhoud, reparatie of keuring.

Meer informatie over Camper- & Caravanstalling Stichtse Vecht vindt u op www.caravanstallingstichtsevecht.nl.

 

Fiat Professional

Al decennia lang bevindt Fiat zich in de top van de markt voor campers. Maar liefst 80% van alle campers die geregistreerd zijn in Europa hebben als basis het onderstel van Fiat Ducato. Hiermee heeft Fiat Professional dus een ruim aandeel in het segement te pakken. De Ducato heeft zich daarmee, sinds haar geboorte in 1981, bewezen als betrouwbare kracht achter vele geslaagde campervakanties. Meer informatie over de Fiat Ducato als camper vindt u op de website van Fiat: fiatcamper.com

Schouten is officieel sales- en after-sales dealer van Fiat Professional. Dit betekent dat naast specialistische technische kennis en kunde ook de juiste merkgebonden gereedschappen in onze werkplaatsen beschikbaar zijn. Ook voert Schouten alle garantiewerkzaamheden voor u uit comform de voorwaarden die Fiat Professional stelt.

Fiat Professional is continu bezig met het optimaliseren van al haar producten. Het komt voor dat er besloten wordt om kosteloos een verbetering aan een product uit te voeren. Hiermee wil Fiat zorgdragen dat u als eigenaar van een camper iedere vakantie weer zorgeloos kunt genieten. Controle of er een campagne van toepassing is op uw Fiat Camper doet u gemakkelijk via de volgende link: fiatcamper.com

 

IVECO

Als internationale speler in de wereld van transport is IVECO een toonaangevend bedrijf op het vlak van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van een zeer uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen.

De bewezen betrouwbare chassis en aandrijflijnen die IVECO ontwikkeld, worden regelmatig gebruikt voor de basis van campers. Zo worden bijvoorbeeld de onderstellen van de IVECO Daily en de IVECO Eurocargo gebruikt door fabrikant Concorde.

IVECO Camper onderhoud bij Schouten Camper Service